Klimatalliansen

Nyhetsbrev

Sociala mediateamet

I vårt energiska sociala mediateam är engagemanget högt för att stärka vår digitala närvaro.

Vi består av Maria, Lydia, Stefan, Pontus, Annika, Jonas och Linda.

Maria: Den Kreativa stjärnan

Maria, vår skickliga redaktör och ansvariga för sociala medier, är hjärnan bakom alla våra redigeringar, animationer och visuella kreationer. 

Hon har en stark förmåga att skapa engagerande innehåll som når ut till våra målgrupper på alla sociala plattformar.

Lydia: Digital Marknadsföringsexperten

Lydia, specialist inom digital marknadsföring, ser till att vår hemsida är sökmotoroptimerad och rankas högt i sökresultaten. 

Hon har en gedigen kunskap om hur man använder digital marknadsföring för att nå ut till en bred publik.

Stefan: Vår Mästerliga Intervjuare

Stefan, vår entusiastiska intervjupersonlighet, ger en djupare dimension åt vårt innehåll genom att samtala med kunniga klimatmänniskor. Han har en förmåga att få fram viktiga budskap på ett engagerande sätt.

Stefans djupa engagemang och gedigna kunskap om både svensk och europeisk politik har möjliggjort vår fantastiska EU-plattform.

pontus: vår proffsiga grafiska designer

Pontus, vår grafiska designer, vars exceptionella färdigheter – har varit en drivande kraft i skapandet av det grafiska materialet för vår EU-valskampanj. 

Hans kreativitet och öga för detaljer har lyft vår visuella kommunikation till nya höjder.

Annika: Vår eminenta forskare

Annika, vår passionerade forskare som brinner för att främja växtbaserad kost som nyckeln till miljömässig hållbarhet. 

Docent vid KTH och engagerad medarbetare vid Stockholm Environment Institute (SEI), kombinerar hon djupgående kunskap med en brinnande passion för att göra verklig skillnad.

Linda & jonas: parhästarna bakom våra texter

Linda och Jonas är den dynamiska duon som förenar skrivande av insändare och debattartiklar med ett djupt engagemang för djur och natur. 

Deras kreativitet blomstrar när de utformar engagerande webbinnehåll och de framför sina budskap med glödande pennor från sina skrivkammare. De erbjuder utbildningar och skrivartjänst för att dela med sig av sin kunskap och inspiration. Denna duo är inte bara skickliga i att få saker gjorda; de är mästare på att inspirera andra till miljömedvetenhet och handling.

Tillsammans är vi ett sammansvetsat team

Tillsammans skapar vi ett sammansvetsat team som gör allt för att nå ut till våra väljare. Vi är övertygade om att sociala medier är en viktig kanal för att sprida kunskap och information om klimatfrågan.

Vill du komma i kontakt med oss? Skriv till info@klimatalliansen.nu så hörs vi inom kort!