Klimatalliansen

Nu ställer vi upp i EU-valet

Sociala mediateamet

I vårt energiska sociala mediateam, bestående av Maria, Annika, Stefan, Lydia, Sneha och Linda, är engagemanget högt för att stärka vår digitala närvaro.

Maria: Den Kreativa Kraften

Maria, vår skickliga redaktör och ansvariga för sociala medier, är hjärnan bakom alla redigeringar, animationer och visuella kreationer. Hon har en förmåga att skapa engagerande innehåll som når ut till våra målgrupper.

Lydia: Digital Marknadsföringsexperten

Lydia, specialist inom digital marknadsföring, ser till att vår hemsida är sökmotoroptimerad och rankas högt i sökresultaten. Hon har en gedigen kunskap om hur man använder digital marknadsföring för att nå ut till en bred publik

Stefan: Den Mästerliga Intervjupersonligheten

Stefan, vår entusiastiska intervjupersonlighet, ger en djupare dimension åt vårt innehåll genom att samtala med kunniga klimatmänniskor. Han har en förmåga att få fram viktiga budskap på ett engagerande sätt.

Tillsammans är vi ett sammansvetsat team

Vi övriga i teamet är duktiga på att uppdatera innehållet på våra sociala medier: Facebook, Instagram, Youtube, LinkedIN, X/Twitter och TikTok. Vi är engagerade i klimatfrågan och brinner för att sprida kunskap och information om den.

Tillsammans skapar vi ett sammansvetsat team som gör allt för att nå ut till våra väljare. Vi är övertygade om att sociala medier är en viktig kanal för att sprida kunskap och information om klimatfrågan.